تسلیت حادثه شاهچراغ در شیراز

3. اخبار
  4. chevron_right
  5. تسلیت حادثه شاهچراغ در شیراز

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی رضوانشهر:
پیام شهردار رضوانشهر، جناب آقای مهندس رسول شجاعی زاده در پی حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ در شیراز

شهادت ناجوانمردانه جمعی از هموطنان شریف و مظلوم در حادثه تروریستی حمله به آستان متبرک شاهچراغ شیراز موجب تاثر و اندوه فراوان گردید. این ترور تلخ و کوردلانه، نشانه ناامیدی دشمنان نظام، اسلام و انقلاب از ایجاد اختلال، یاس و ناامیدی در میان امت مسلمان و ملت ولایتمدار ایران اسلامی و توسل به حرکات غیرانسانی و متوحش برای ضربه وارد کردن به ایران و اسلام است، امید است ملت بابصیرت و آگاه ایران اسلامی با شناخت شرایط حساس کشور و برنامه ریزی دشمنان برای القای  آشوب و ناامنی در کشور، بار دیگر حمایت و همراهی خود را در حفظ امنیت و صیانت از اسلام و انقلاب به رخ دشمنان این مرز و بوم بکشند.

اینجانب، ضمن تسلیت این حادثه ناگوار و شهادت هموطنان عزیزمان به ساحت مقدس امام زمان، حضرت ولیعصر(عج)، نایب برحقش امام خامنه ای( زید عزه)، خانواده شهدای این حمله تروریستی و ملت شریف ایران، از دستگاه‌های امنیتی و قضایی خواستار برخورد قاطع و جدی با عاملان و مسببان این حادثه شوم هستیم.