پیام مدیریت شهری رضوانشهر به مناسبت عید سعید فطر

3. اخبار
  4. chevron_right
  5. پیام مدیریت شهری رضوانشهر به مناسبت عید سعید فطر

خداوند منان را شاکرم که توفیق حضور در این ضیافت الهی را نصیب ما نمود و امیدوارم که تمامی شهروندان رضوانشهری از حسنات و فیوضات عظیم ماه مبارک رمضان کمال بهره را برده باشند. پایان هر عبادتی، عیدی است که برازنده آن عبادت است. رمضان، فصل وصل است و فطر ضیافتگاه وصال. در این ماه کارکنان خدوم و شریف شهرداری رضوانشهر نیز به‌عنوان خدمتگزار صادقانه تلاش کردند تا به بهترین شکل پاسخگوی شهروندان در امور شهری باشند و لبخند رضایت را بر چهره روزه‌داران بنشانند. اینجانب، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ و سعید فطر به همه مسلمین جهان به ویژه مردم شهید پرور رضوانشهر، از خداوند متعال، رستگاری، عزت و کرامت همگان را مسئلت می‌کنم. امید است همراهی و همدلی که از برکات این ماه عزیز است سرلوحه عملکرد و رفتار همه ما باشد و در جهت تحقق اهداف سال با شعار « تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» بکوشیم و با توشه ای که در این ماه پر خیر و برکت برداشته ایم و با همبستگی و وحدت دوشادوش یکدیگر برای پیشرفت شهر رضوانشهر و رفع موانع پیش رو، همچون گذشته تلاش کنیم.
رسول شجاعی زاده
شهردار رضوانشهر